Vertrek

Zoals jullie allemaal inmiddels wel weten vertrek ik morgen (over een paar uur..) nu echt richting het zuiden: Namibie!!

Daar zal ik samen met Sophie 12 weken in en rondom Windhoek verblijven om ons wetenschappelijk onderzoek te doen. Ons onderzoek houdt kort gezegd het volgende in: de gezondheidstoestand van kinderen in enkele opvangprojecten in beeld brengen, per kind een medische kaart aanmaken en op basis van de verzamelde gegevens een beleid voor de toekomst schrijven.

Nadat we alle kindjes weer vergezelt hebben met ons bezoek wordt het tijd voor ons voor een beetje ontspanning (voor zover dat niet gewoon tijdens weekendtripjes is gedaan..). We zullen dan 7 weken reizen door Botswana, Victoria Falls, Namibie en Zuid-Afrika. Gedurende deze trip zullen we af en aan vergezelt worden door Michel (vriend van Sophie), mijn ouders en Mariska (mijn zus). Maar daarover later meer; als we daadwerkelijk achter leeuwen aanzitten en vluchten voor bosjesmannen...

Nu wordt het hoogste tijd mijn spullen verder te pakken en klaar te maken voor vertrek!! Volgend nieuws komt vanuit de andere kant van de wereld:)

Liefs Sasja

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer